NO S’ACCEPTEN RESERVES VIA BLOG O MAIL. NOMÉS PER TELÈFON AL 972891719
Hours & Info
972891719Dinars: 14h - 16h
Sopars: 20h - 22.30h
Oberts div. nit, diss. migdia i nit , i dge migdia
També ponts i festius-
Uneix altres 3 subscriptors
Desembre 2016 dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Estadístiques
- 26.268 Clicks
Arxius
-
Entrades recents
Categories
La nova Aixida
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.
Hola,
Ahir vaig venir a sopar i em vaig endur una grata sorpresa. Pateixo un síndrome de sensibilitat al gluten, que es tradueix en el fet de que no sóc celícaca però no puc menjar gluten ja que em provoca tot tipus de reaccions tan digestives com extradigestives.
La qüestió es que haig de fer una dieta estricta sense gluten. Ahir una amiga va reservar per sopar al vostre restaurant, i no tenía ni idea de quin tipus de menjar feieu. Al final, vam compartir unes amanides i com ningú volia compartir una raclette, me la vau preparar només per a mi.
També va ser una grata sorpresa veure que a la carta oferiu macarrons sense gluten.
Per tot això us he dedicat un post al meu blog https://marinaglutenfree.blogspot.com.es/.
D’altra banda us animo a que seguiu oferint més plats sense gluten a la carta. A la Cerdanya no hi ha cap restaurant especialitzat en celíacs, i creieu-me que els que no podem menjar gluten això ho valorem molt.
M’animo a fer-vos un suggeriment. A Barcelona, al costat de casa meva hi ha un obrador de pasta fresca sense gluten, en venen tant per clients normals com per restaurants, i està boníssima.
Es diuen l’Obrador del focone http://www.obradordelfocone.com/ i penso que podríeu oferir alguna de les seves pastes. Jo mateixa les compro i les tinc aquí a Cerdanya, al congelador durant mesos i aguanten perfectament. També tenen bases de pizza, però aquestes s’haurien de coure a un forn a part de la resta i suposo q això per vosaltres seria més complicat.
De debò que penso que si incorporessiu algun plat més sense gluten a la vostra carta, de ben segur us faria guanyar clients (acabo d’escriure el post i en aquest moment ja tinc 13 visites)!!
Qualsevol dubte, em podeu contactar per correu.
Gràcies!!!!
Marina
Moltes gràcies pel teu comentari! Ho tindrem en compte! Fins aviat!